Bar

In de bar van De Hoge Heide zijn onze gasten het middelpunt. De bar is het ons ontmoetingspunt. Een plaats om even tot rust te komen tijdens de activiteiten. En waar het ook altijd gezellig is. Waar vriendelijkheid en servicegerichtheid vanzelfsprekend zijn. Met vier grote beeldschermen en een beamer laten we alle grote sportevenementen live zien. Vallen de Tour, het WK en een Formule 1-wedstrijd tegelijk? Dan zijn ze dus gewoon alle drie tegelijk te bekijken.

Altijd gezellig

Natuurlijk is het ook mogelijk om wat meer afgezonderd in klein gezelschap te borrelen. Het assortiment aan dranken is breed. Mocht je een arrangement afnemen, dan kun je je de drankjes ook afkopen op voorhand. Net zo makkelijk!

Vrijgezellen- en bedrijfsfeesten

Doe eens wat anders en kies voor onze shotplankjes. Ideaal voor een vrijgezellen- of een bedrijfsfeestje. Of om samen veel lol te maken. We hebben zeer uiteenlopende spellen met één overeenkomst: de fun die ze opleveren.

Hapje bij de borrel

De bar biedt heeft een breed drankenaanbod. Ook zijn er allerlei mogelijkheden tot een klein hapje. Kies bijvoorbeeld uit onze brede assortiment (borrel)snacks. Of kies voor een heerlijke, vers belegde pizza. Want jezelf een beetje verwennen is altijd fijn!