Bar

In de bar van De Hoge Heide zijn onze gasten het middelpunt. De bar is het ontmoetingspunt van onze locatie. Een plaats om even tot rust te komen tijdens de activiteiten, maar ook waar het altijd gezellig is. Waar vriendelijkheid en servicegerichtheid vanzelfsprekend zijn. Met vier grote beeldschermen en een beamer laten we alle grote sportevenementen live zien. Mochten de Tour, het WK en een Formule 1-wedstrijd tegelijk vallen, dan zijn ze dus gewoon alle drie tegelijk te bekijken.

Altijd gezellig

Natuurlijk is het ook mogelijk om wat meer afgezonderd in klein gezelschap te borrelen. Het assortiment aan dranken is breed. Mocht je een arrangement afnemen, dan kun je je de drankjes ook afkopen op voorhand. Net zo makkelijk!

Vrijgezellen- en bedrijfsfeesten

Doe eens wat anders en kies voor onze shotplankjes. Ideaal voor een vrijgezellen- of een bedrijfsfeestje om samen veel lol te maken. We hebben zeer uiteenlopende spellen die één overeenkomst hebben: de fun die ze opleveren.

Hapje bij de borrel

De bar biedt naast een breed drankenaanbod ook allerlei mogelijkheden tot een klein hapje. Kies uit onze brede assortiment (borrel)snacks. Of kies voor een heerlijke, versbelegde pizza. Want jezelf een beetje verwennen is altijd fijn!