De ideale feestlocatie in regio Den Bosch

Feesten en partijen

Ben je op zoek naar een feestlocatie met heerlijke hapjes en eindeloze mogelijkheden in de regio Den Bosch? Dan ben je bij De Hoge Heide aan het perfecte adres. Combineer het feest met een leuke activiteit als interactive darts, bowlen, indoor soccer, voor een onvergetelijk feest.
 

Wat je ook te vieren hebt, de Hoge Heide staat voor feestjes die goed gevierd worden. De feestzaal wordt volledig naar wens ingericht, zo maken we van ieder feest in de regio Den Bosch een groot succes.

Van origineel verjaardagsfeest tot viering van een jubileum of communie, van babyborrel tot bruiloft en van bedrijfsborrel tot personeelsfeest – bij De Hoge Heide zit je goed. Ook vergaderen kan perfect in onze feestruimte, dankzij de benodigde technische faciliteiten en grote ruimte.
 
Richard
"Voor mijn 50ste verjaardag koos ik De Hoge Heide en het was een onvergetelijke ervaring! Het team was ongelooflijk attent en de sfeer was precies goed. Ze verzorgden elk detail, van de decoratie tot de catering, waardoor het een feest werd waar iedereen nog lang over zal praten. Een perfecte locatie voor zo'n mijlpaal!"
Floortje
"Ik organiseerde een feestje voor 50 mensen bij De Hoge Heide en het was fantastisch. Vriendelijk personeel, goede service. Een enorm hippe locatie die een intieme sfeer creëerde voor ons gezellige feest!"
Jolanda
''Een top feest gehad! Super leuke zaal. En personeel super behulpzaam! Zeker een aanrader om feest te geven.''
Frank
"Voor het jubileum van mijn ouders kozen we voor De Hoge Heide, en wat een geweldige keuze was dat! Het personeel was uiterst behulpzaam en zorgde ervoor dat elke gast zich welkom voelde. Het was perfect voor onze familiebijeenkomst en het team hielp ons om een hartverwarmend en gedenkwaardig evenement te creëren."
Petra
''Bedankt voor de fijne middag. Iedereen was erg enthousiast en vonden het erg gezellig! Leuk contact met Erica en personeel. Hopelijk over 2 jaar weer een feestje als ik 60 wordt 😁 ''
Previous slide
Next slide

De voordelen van onze feestlocatie in regio Den Bosch op een rij