Bowling feestje

Bowling feestje

Verjaardagsfeestje bowlen

Bowlen op de nieuwste bowlingbanen in de omgeving van Den Bosch en Waalwijk. Onze bowlingbanen zijn uitgerust met de nieuwste technieken.

Bij de kinderfeestjes kun je het normale bowlingspel spelen waarbij je probeert zoveel mogelijk pins omver te werpen. Je kiest hierbij natuurlijk het speciale verjaardagsthema voor leuke verjaardagsgraphics op de tv’s!

Maar nog veel leuker is het om andere spellen te spelen waar de kinderen helemaal gek op zijn; Kastelen omverwerpen, monsters aankleden, cartoons voorzien van allerlei leuke accessoires. Je krijgt natuurlijk jouw cartoon of monster uitgeprint mee naar huis!

We hebben lichtgewicht ballen, kleine maat schoenen, bowlinggootjes die omhoog gaan voor kindjes die nog niet zo goed kunnen bowlen en voor de allerkleinsten een hulpdraak waar de bowlingbal van kan worden afgerold.

Dit allemaal in een moderne nieuwe bowling met geweldige LED verlichting met 144 voorgeprogrammeerde shows.

Informatie over kinderfeestje

+Opbouw kinderfeestjes

Welkom:
Een half uur voor aanvang van de activiteit(en) heten we de groep welkom aan de verjaardagstafel. We starten met een lekkere confetticake van het Ijs en Taartmoment uit Vlijmen. De kinderen kunnen even acclimatiseren, eventueel hun cadeautjes aan de jarige geven en bowlingschoenen aantrekken.

Activiteit(en):
Bij de kinderfeestjes is het mogelijk om 1 uur bowlen te selecteren. Er kan ook een combinatie met soccer als tweede activiteit gemaakt worden waarbij nog extra spellen worden geboekt (Bumperz, Floorball, Unihockey).

Drinken en iets lekkers:
Bij het gehele feestje krijgen de kinderen onbeperkt suikervrije limonade. Ieder kindje krijgt een snoep- of chips-zakje of een ijsje. In overleg met het barpersoneel kan afgestemd worden of dit voor tijdens of na het feestje wordt uitgereikt aan de kindjes.

Eten:
Keuze uit

#SNACK;
Ieder kindje ontvangt frietjes en 3 mini snacks; een bitterbal, kipnugget en mini frikandel. In het reserveersysteem kunnen er bijzondere eetwensen worden doorgegeven glutenvrij of halal;

Of

#PINSA;
Een pinsa is een kruising tussen pizza en focaccia. We zetten verschillende kinderpinsa’s in het midden van de tafel. De kinderen kunnen verschillende pinsa’s sharen. Duur +/- een uur.

Ouders/verzorgers of meegekomen broertje/zusjes die niet deelnemen aan het volledige arrangement kunnen op locatie eten en drinken bestellen en dit na afloop van het uitje voldoen.

Grabbelton cadeautje:
De kinderen mogen na afloop van het feestje grabbelen in de grabbelton.

+Extra verjaardag's opties

Bij het kinderfeestje kunnen de volgende extra opties worden gekozen:

Allergenen vrij gebak – 2,50 euro per stuk
Gluten- en lactose-vrij gebakje als alternatief voor een plakje van de confetticake.

Bowlingsokjes – 0,50 euro per stuk
Gedurende het uur soccer kun je gebruik maken van onze Bumperz ballen. Je speelt

Ouders/verzorgers (mee)bowlen – 6,00 euro per stuk
Ouders/verzorgers of meegekomen broertjes en zusjes die niet deelnemen aan het volledige arrangement kunnen middels deze optie kiezen om mee te doen aan het bowlen. Als het aantal deelnemers door deze optie boven een veelvoud van 7 uitkomt voegen we handmatig een extra bowlingbaan toe. Mocht de extra baan niet meer beschikbaar zijn dan nemen we telefonisch contact met u op om af te stemmen welke mogelijkheden er zijn.

+Prijzen en beschikbaarheid

Via ons online reserveersysteem kun je een kinderfeestje vastleggen. Je vindt hier de beschikbaarheid van de feestjes en alle prijzen van de diverse arrangementen en extra opties.

Op maandag tot en met donderdag kunnen kinderfeestjes gevierd worden tot 19.00 uur. Vrijdag tot en met zondag tot 17.00 uur. Dit in verband met overgang naar de volwassen activiteiten die in het weekend plaatsvinden.

Let op, er wordt gevraagd om vooruit te betalen via iDeal. Dit doen we zodat we zeker zijn van jullie komst.

+Wijzigingen

Mocht het feestje in zijn geheel verschoven moeten worden dan kan dit tot 48 uur voorafgaand aan de start worden gewijzigd.

Mochten er minder kindjes worden verwacht dan kan dit tot 48 uur voorafgaand aan het feestje worden doorgegeven. Het teveel betaalde bedrag wordt dan verrekend met eventueel genuttigde hapjes en drankjes of terugbetaald, mits het resterende aantal kinderen niet onder het minimum aantal uitkomt dat we hanteren bij het feestje.

Mochten er meer kinderen zijn dan kunnen die kinderen na afloop van het feestje met eventueel genuttigde extra’s per PIN aan de bar worden voldaan.

We willen u vragen geen eigen eten, drinken, snoepgoed mee te nemen.

#SNACK
KINDERFEESTJE #BOWL #SNACK
55 minuten bowlen - vanaf 5 kinderen

Verlichtingsshow
Diverse spelletjes:
Monsters pimpen
Kasteel omverwerpen
en meer..
Vanaf20,50per kind

Confetticake
Onbeperkt suikervrije ranja
Chips- / snoep-zak of ijsje
Frietjes met mini snacks (Glutenvrij of Halal mogelijk)
Grabbeltoncadeautje


#PINSA
KINDERFEESTJE #BOWL #PINSA
55 minuten bowlen - Vanaf 5 kinderen

Verlichtingsshow
Diverse spelletjes:
Monsters pimpen
Kasteel omverwerpen
en meer..
Vanaf23,95per kind

Confetticake
Onbeperkt suikervrije ranja
Chips- / snoep-zak of ijsje
Verschillende soorten pinsa’s (Glutenvrij of Halal mogelijk)
Grabbeltoncadeautje