Bowlen in de buurt van Den Bosch

Bowlen op de nieuwste bowlingbanen in de omgeving van Den Bosch. Met een persoonlijke touch. Want jouw eigen foto’s verschijnen op het scorebord. Je eigen avatar juicht en treurt bij goede en slechte scores. En zoals bij ieder goed bowlingcentrum, kun je bij ons bowlen met eten combineren. Ons restaurant serveert pizza’s en heeft ruimte om te steengrillen. Bowling met een kinderfeestje? We staan er om bekend! In de directe omgeving van Waalwijk en Den Bosch bowlen, doe je dus bij De Hoge Heide!

Bowlen met veel extra’s

Bowlen is leuk. Zeker op de nieuwste bowlingbanen van De Hoge Heide. Maar bowlen combineren met andere leuke activiteiten is nog leuker. Daarom maken we het bij ons makkelijk met allerlei arrangementen. Bowlen met eten, bowlen met sporten. Bij de bowling van De Hoge Heide kan het allemaal!

Bowlingschoenen
Kerst arrangement

Feestdagen

Wij zijn geopend met Oud en Nieuw, Valentijnsdag, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerst. Op deze bijzondere feestdagen bieden wij een aantrekkelijk steengrillarrangement aan en kunnen speciale desserts besteld worden van het Ijs en Taartmoment in Vlijmen. De feestarrangementen boek je ook via ons online reserveersysteem.

Combineer met eten

Van bowlen krijg je honger. Veel honger. Daarom kun je bij De Hoge Heide bowlen combineren met steengrillen. Met 300 gram hoogwaardig vlees per persoon en onbeperkt stokbrood/kruidenboter, groenten, salades, frietjes en sauzen. Heerlijk!

Onbeperkt bijgerechten
Uitgebreid scoresysteem

Lekker in de buurt

Bowlen in Brabant is bowlen in de buurt. De Hoge Heide ligt lekker centraal in Brabant. Zo kun je makkelijk vanuit Waalwijk bowlen bij ons, maar is het ook voor de liefhebbers van bowling uit Den Bosch een ideale uitvallocatie. Waar wacht je nog op?

0