Bumperz Feestje

Bump, Bump, Bump

Met Bumperz speel je voetbal opgesloten in een grote doorzichtige ‘bubbel’. Passeer tegenstanders met onnavolgbare moves en merk met hoeveel terugslag een botsing op je inwerkt.

Je boekt de Bumperz als extra onderdeel bij het voetbalfeestje. De kinderen kunnen tijdens het uur indoorsoccer gebruik maken van de Bumperz zo lang ze willen.

Let op dit feestje is alleen mogelijk voor kindjes die 140 cm groot zijn. Als de kids kleiner zijn komen hun voeten niet onder de Bumper uit en kunnen zij dus niet meer voortbewegen/voetballen.

Informatie kinderfeestje

+Opbouw kinderfeestjes

Welkom:
Een half uur voor aanvang van de activiteit(en) heten we de groep welkom aan de verjaardagstafel. We starten met een lekkere confetticake van het Ijs en Taartmoment uit Vlijmen. De kinderen kunnen even acclimatiseren, eventueel hun cadeautjes aan de jarige geven en omkleden.

Activiteit(en):
Bij de kinderfeestjes is het mogelijk om 1 uur indoorsoccer te selecteren en daar als extra optie de Bumperz bij vast te leggen. Als een activiteit van 1 uur niet voldoende is kun je een combinatiefeestje boeken met bowlen.

Drinken en iets lekkers:
Bij het gehele feestje krijgen de kinderen onbeperkt suikervrije limonade. Ieder kindje krijgt een snoep- of chips-zakje of een ijsje. In overleg met het barpersoneel kan afgestemd worden of dit voor tijdens of na het feestje wordt uitgereikt aan de kindjes.

Eten:
Keuze uit

#SNACK;
Ieder kindje ontvangt frietjes en 3 mini snacks; een bitterbal, kipnugget en mini frikandel. In het reserveersysteem kunnen er bijzondere eetwensen worden doorgegeven glutenvrij of halal;

Of

#PINSA;
Een pinsa is een kruising tussen pizza en focaccia. We zetten verschillende kinderpinsa’s in het midden van de tafel. De kinderen kunnen verschillende pinsa’s sharen. Duur +/- een uur.

Ouders/verzorgers of meegekomen broertje/zusjes die niet deelnemen aan het volledige arrangement kunnen op locatie eten en drinken bestellen en dit na afloop van het uitje voldoen.

Grabbelton cadeautje:
De kinderen mogen na afloop van het feestje grabbelen in de grabbelton.

+Extra verjaardag's opties

Bij het kinderfeestje kunnen de volgende extra opties worden gekozen:

Allergenen vrij gebak – 2,50 euro per stuk
Gluten- en lactose-vrij gebakje als alternatief voor een plakje van de confetticake.

Floorball – 2,50 euro per deelnemer
Gedurende het uur soccer kun je floorball spelen. Floorball staat ook bekend als unihockey. Floorball spelmaterialen bestaan uit een aangepast balletje, sticks en 2 mini goaltjes.

Knotshockey spelmaterialen – 2,50 euro per deelnemer
Gedurende het uur soccer kun je knotshockey spelen. Knotshockey wordt ook wel tamponball of bounceball genoemd. Knotshockey materialen bestaan uit een aangepast balletje, sticks en 2 mini goaltjes.

Bal voor de jarige – 20 euro
Voetbal waar alle kinderen hun naam op zetten als aandenken aan het feestje. Deze bal wordt aan het einde van het feestje, na et eten aan de jarige gegeven.

+Prijzen en beschikbaarheid

Via ons online reserveersysteem kun je een kinderfeestje vastleggen. Je vindt hier de beschikbaarheid van de feestjes en alle prijzen van de diverse arrangementen en extra opties.

Op maandag tot en met donderdag kunnen kinderfeestjes gevierd worden tot 19.00 uur. Vrijdag tot en met zondag tot 17.00 uur. Dit in verband met overgang naar de volwassen activiteiten die in het weekend plaatsvinden.

Let op, er wordt gevraagd om vooruit te betalen via iDeal. Dit doen we zodat we zeker zijn van jullie komst.

+Wijzigingen

Mocht het feestje in zijn geheel verschoven moeten worden dan kan dit tot 48 uur voorafgaand aan de start worden gewijzigd.

Mochten er minder kindjes worden verwacht dan kan dit tot 48 uur voorafgaand aan het feestje worden doorgegeven. Het teveel betaalde bedrag wordt dan verrekend met eventueel genuttigde hapjes en drankjes of terugbetaald, mits het resterende aantal kinderen niet onder het minimum aantal uitkomt dat we hanteren bij het feestje.

Mochten er meer kinderen zijn dan kunnen die kinderen na afloop van het feestje met eventueel genuttigde extra’s per PIN aan de bar worden voldaan.

We willen u vragen geen eigen eten, drinken, snoepgoed mee te nemen.

#SNACK
KINDERFEESTJE #BUMPERZ #SNACK
1 uur indoorsoccer met bumperz - vanaf 8 kinderen

Fluitje met gele &rode kaart
Digitaal Scorebord
Snelheidsmeter
Vanaf32,50per kind

Confetticake
Onbeperkt suikervrije ranja
Chips- / snoep-zak of ijsje
Frietjes met minisnacks (Glutenvrij of Halal mogelijk)
Grabbeltoncadeautje


#PINSA
KINDERFEESTJE #BUMPERZ #PINSA
1 uur indoorsoccer met bumperz - vanaf 8 kinderen

Fluitje met gele &rode kaart
Digitaal Scorebord
Snelheidsmeter
Vanaf35,95per kind

Confetticake
Onbeperkt suikervrije ranja
Chips- / snoep-zak of ijsje
Pinsa's (Glutenvrij of Halal mogelijk)
Grabbeltoncadeautje