Bumperz

Het ultieme spel voor voetballiefhebbers die hun techniek willen laten gelden, maar vooral ook heel veel willen lachen. Met Bumperz speel je voetbal opgesloten in een grote doorzichtige ‘bubbel’. Passeer tegenstanders met onnavolgbare moves en merk met hoeveel terugslag een botsing op je inwerkt.

Gewoon even genieten

Natuurlijk zijn in overleg allerlei arrangementcombinaties mogelijk. Maar wil je zo maar een los potje Bumperz? Geen probleem, ook dat is mogelijk bij De Hoge Heide.

Prijs losse huur

Bij De Hoge Heide geldt een vaste prijs voor de losse baanhuur voor Bumperz. Je betaalt namelijk altijd €125,- per halfuur.

Arrangement: vermaak gegarandeerd

Bumperz is een uiterst populaire activiteit voor vrijgezellenfeesten. Bij De Hoge Heide is het inmiddels bekend dat een brede groep aan enthousiastelingen zijn hart verloren heeft aan dit mooie spel. Vermaak is gegarandeerd. Bumperz is ook uitstekend geschikt als onderdeel van een dag vol met vermaak en activiteiten bij De Hoge Heide. Ter inspiratie hebben we al een aantal vaste arrangementen gecreëerd.

Prijzen arrangement

Combineren is profiteren. Dus meer activiteiten is meer korting op steengrillen.  Normaal betaal je hier €25,- pp voor. Bij combineren met 1 activiteit betaal je €20,- pp. Bij 2 activiteiten is dat €17,50 pp.  En met drie activiteiten maar €15,- pp.