Bumperz
Bubble voetbal
Zorb ball

Lachen gieren brullen

Het ultieme spel voor voetballiefhebbers die hun techniek willen laten gelden, maar vooral ook heel veel willen lachen. Met Bumperz speel je voetbal opgesloten in een grote doorzichtige ‘bubbel’. Passeer tegenstanders met onnavolgbare moves en merk met hoeveel terugslag een botsing op je inwerkt.

Bumperz is een uiterst populaire activiteit voor vrijgezellenfeesten. Bij De Hoge Heide spelen veel enthousiastelingen dit spel. Ze hebben hun hart verloren aan dit mooie spel. Vermaak is gegarandeerd. Bumperz past uitstekend in een dag vol vermaak en activiteiten. Ter inspiratie zijn er al een aantal vaste arrangementen.

Informatie over bumperz

+Aantal personen
Bumperz kan met 8 tot 16 personen worden gespeeld.

Je speelt in 4 tegen 4 verband waarin iedereen een bumper aan heeft of in 5 tegen 5 verband waarbij de keepers zonder Bumper in de goal staan.

We leggen doorgaans 8 volwassen Bumperz of 10 kleinere kinderBumperz op het veld om voldoende afstand tot elkaar te kunnen houden om elkaar ook daadwerkelijk omver te kunnen Bumpen en voldoende spel te maken.

Omdat het een vrij conditioneel spel is, kunnen wisselspelers invallen.

Ben je met een grotere groep dan 16 personen dan kunnen we de activiteit wel spelen maar verlengen we tegen hetzelfde tarief per persoon de speeltijd.

De activiteit is veilig want het grootste deel van je lichaam is beschermd door de Bumperz. De activiteit is niet geschikt voor zwangere vrouwen omdat er stevig tegen elkaar wordt gebotst.

De kinderBumperz activiteit is voor kinderen vanaf 10 jaar of vanaf 1,40 meter groot. Kleiner gaat helaas niet omdat de ballen dan te groot en te zwaar zijn.

De volwassen Bumperz activiteit is voor volwassenen vanaf 18 jaar.

+Voorzieningen
Een begeleider voorziet de groep van uitleg en verzorgd naast het voetbal dat in de Bumperz wordt gespeeld andere spelletjes; Voetbal, bowlen met mensen, toren bouwen, last man standing, salto’s springen, gaten knallen en meer.

De Bumperz bevatten een harnasje waar je in plaats neemt. Hoofd en lichaam zijn daardoor beschermd en enkel benen steken nog onder de Bumperz uit.

+Speluitleg
Bij het Bumperz voetbal worden dezelfde regels als het veldvoetbal gebruikt. Echter gaat de bal in onze voetbalkooien nooit uit en hebben spelers Bumperz aan waarmee ze juist wel overtredingen mogen maken. Tackels zijn niet toegestaan, beuken wel. Hoe harder hoe beter.
+Kledingadvies
Sportieve kleding. Niet te warm.

Kleedkamers en douches aanwezig.

Bumperzveld
Kom jij je collega's omver Bumpen?
vanaf20,00per persoon
8 deelnemers in Bumperz op het veld, 2 keepers zonder Bumperz in de goal, de rest wisselt door. En geloof ons, je hebt de rust hard nodig want het is een intensief spel

Ma t/m Zo - 20,00 p.p.

60 minuten knallen. Tijdens de speeltijd is het ook mogelijk het reguliere indoorsoccer te spelen

Inclusief spelbegeleider
Korting
Meerdere activiteiten
Combineer bumperz met een of meer activiteiten
Vanaf26,00per persoon
Voor bijvoorbeeld
1 uur Bumperz + 1 uur Bowlen

Ook te combineren met:
Soccersquash, Indoorsoccer, Videobowlen, Unihockey, Bounceball, Shocking Soccer, Kanjam, Paingame, American Fungames


Korting
ACTIVITEIT(EN) MET ETEN
Combineer bumperz met eten
Vanaf33,95per volwassene
Voor bijvoorbeeld
60 minuten bumperz + een pinsa naar keuze

Of bumperz + maaltijd naar keuze:
De Hoge Heide Burger, Vegan Burger, Schnitzel of Kipsaté
geserveerd met salade en frietjes

Of bumperz + Steengrillen:
300 gram vlees p.p. en onbeperkt
stokbrood met kruidenboter, salades, groenten, frietjes en sauzen

Kinderporties mogelijk

Bumperz & Videobowlen

1,0 uur Bumperz55 minuten Videobowlen
Boek nu!

Bumperz & Steengrillen

1,0 uur bumperz2,0 uur steengrillen + dessert
Boek nu!