De_Hoge_Heide_logo

EAT

Vlees, vis, vega(n) en glutenvrije mogelijkheden

Verse en lokale producten, samenwerkingen met Groenteboer Jos van Vught uit Vlijmen, Slagerij Derks uit Vlijmen. Vlees afkomstig van Weidevlees uit Cromvoirt.

Honing van eigen bijenvolken op het dak in samenwerking met Jolanda’s honinghuisje uit Sprang-Capelle.

Afwisseling van vlees vis vega of vegan en diverse glutenvrije mogelijkheden. 

Neem een moment om te ontspannen en jezelf te verwennen met ons nieuwe uitgebreide menu. Of je nu op zoek bent naar een lichte salade, een hartig broodje of een uitgebreide maaltijd, De Hoge Heide heeft precies wat je nodig hebt om je dag te verrijken.

#LUNCHPLANK
Variatie van diverse belegde vloerbroden van onze kaart om te delen; Vlees vis vega met een mini tomatensoepje. Glutenvrij alternatief op aanvraag mogelijk. 

#BURGER
Keuze uit verschillende burgers van de kaart. Of een lekkere kipsate´. 
Alle gerechten zijn inclusief gemengde salade en frietjes. 

#PINSA
Een pinsa is een kruising tussen pizza en focaccia. Keuze uit verschillende pinsa’s van de kaart. 

Duik samen in een culinaire reis bij De Hoge Heide met onze “Bites”. Deze gerechten zijn speciaal ontworpen om te delen tijdens het spelen, wat zorgt voor een gezellige en interactieve eetervaring. Van heerlijke tapas tot internationale lekkernijen.

Je vindt alle gerechten terug op onze menukaart. 

Ook te boeken als arrangement in combinatie met bowlen, interactive darts of onze sjoelbar. Deelnemers ontvangen een soepje, er staan carpaccioplanken op tafel en er mogen 1,5 uur lang bites worden besteld van onze menukaart. Er wordt afgesloten met een feestelijke dessertplank met diverse desserts en lekkernijen.

Ervaar grillen op een geheel nieuw niveau bij De Hoge Heide. 

#GRILL
Iedere deelnemer krijgt 300 gram vlees en kan 1,5 uur onbeperkt bijgerechten bestellen; stokbrood/kruidenboter, salades, groenten, frietjes en sausjes.

Erna wordt afgesloten met een dessertplank waarbij verschillende desserts gedeeld kunnen worden.

Indien gewenst kan extra gekozen worden uit een glutenvrije of vegetarische portie. Al onze porties zijn zonder varkensvlees.

Geen zin om uit eten te gaan? Wij brengen het lekkers naar jou thuis, of we bezorgen die lekkere lunch bij jou op kantoor. Klik hier voor onze bezorgwebsite. 

“Een perfecte combinatie van lekkernijen, drankjes en games , waar smaak en plezier samenkomen in één onvergetelijke avond!”


– Luuk

Over Indoorsoccer

Indoorsoccer wordt doorgaans in teams van 5 tegen 5 of 4 tegen 4 gespeeld maar het is goed om met meer personen te komen omdat het vrij intensief is en wisselspelers welkom zijn. Naast een wedstrijdje kun je natuurlijk ook met grotere groepen trainen of van 2 velden gebruik maken om een toernooivorm te spelen. 

Indoorsoccer kent dezelfde regels als veldvoetbal met uitzondering dat de bal nooit het veld verlaat.

Indoorsoccer wordt gespeeld in sportieve kleding of voetbalkleding. Je draagt bij voorkeur voetbalschoenen of kunstgras schoenen. Indien deze niet aanwezig zijn ander type sportschoenen. Stalen noppen zijn niet toegestaan, deze zijn slecht voor het veld en gevaarlijk voor andere spelers.

De faciliteiten: 

Fifa goedgekeurd kunstgras, goed onderhouden netten, een grote tribune voor toeschouwers, muziek, stadionverlichting. Twee ruime kleedkamers waar hele voetbalelftallen in passen. Ruime omloop om gehele veld. We hebben de officiële speelmaat van 15×30 meter. Sommige locaties pretenderen deze maat te hebben maar krijgen dat niet passend in hun hal en kunnen dus ook niet in 5 tegen 5 verband spelen.

Meest gekozen arrangementen

Feestje sjoelbar & bowlen

Feestje sjoelbar & bowlen

indoor darts

Feestje sjoelbar & bowlen

Feestje sjoelbar & bowlen

Activiteiten

menu item 1

menu item 2

menu item 3

etc.