De ideale feestlocatie in regio Den Bosch

De ideale feestlocatie in regio Den Bosch

Ben je op zoek naar een feestlocatie met heerlijke hapjes en eindeloze mogelijkheden in de regio Den Bosch? Dan ben je bij De Hoge Heide aan het perfecte adres. Combineer het huren van de feestzaal met een sportieve activiteit als bowlen, indoor soccer, squash, padel of unihockey, voor een onvergetelijk feest.

 

Iets te vieren in regio Den Bosch? Vier je feest bij De Hoge Heide

Wat je ook te vieren hebt, de Hoge Heide staat voor feestjes die goed gevierd worden. De feestzaal wordt volledig naar wens ingericht, zo maken we op onze locatie van ieder feest in de regio Den Bosch een groot succes.

Van origineel verjaardagsfeest tot viering van een jubileum of communie, van babyborrel tot bruiloft en van bedrijfsborrel tot personeelsfeest – bij De Hoge Heide zit je goed. Ook vergaderen kan perfect in onze feestruimte, dankzij de benodigde technische faciliteiten en grote ruimte.

 

Ben je op zoek naar meer dan alleen een feestlocatie huren in de omgeving van Den Bosch? 

Met de feestarrangementen van De Hoge Heide bieden we een compleet uitje voor iedere gelegenheid. Maak het feest compleet met heerlijke hapjes of kies voor een uitgebreid buffet. Geef je wensen aan ons door, wij organiseren graag perfecte feesten op maat.

Wil je het gezellige kletsen, borrelen of vergaderen even afwisselen met een sportieve activiteit? Dan zit je bij De Hoge Heide helemaal goed. Van indoor soccer en squash tot bowlen, darts of electric shuffle, zo is er voor iedere groep altijd wat wils.

 

Daarom wil jij je feest bij ons vieren!

Een feestzaal huren bij De Hoge Heide is meer dan alleen een feestlocatie boeken of een zaaltje huren rondom Den Bosch. Met de vele mogelijkheden en arrangementen bied je jouw gasten een originele, gezellige en complete ochtend, middag of avond uit in de omgeving van Den Bosch en Waalwijk.

 

De voordelen van onze feestlocatie in regio Den Bosch op een rij:

* Gezellige, moderne feestlocatie, tevens kidsproof
* Mogelijkheid tot veel sportieve en originele activiteiten voor iedere gelegenheid
* Huur onze feestzaal direct in combinatie met eten en drinken
* Weer of geen weer: indoor gaat altijd door
* Gemakkelijk bereikbare feestlocatie nabij Den Bosch en Waalwijk
* Gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats
* Ruime openingstijden, van de ochtend tot in de late uurtjes

Enthousiast geworden over de vele mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan.