Feestlocatie
De Hoge Heide

Feestlocatie vlakbij Den Bosch

Bij De Hoge Heide staan we voor feestjes die goed gevierd worden. Ben je op zoek naar een feestlocatie in de regio Den Bosch, dan zit je bij ons goed. Wij zorgen er in onze feestruimte voor dat ieder feest een succes is. Feestjes als een bruiloft, verjaardag, jubileum of communie vinden bij onze feestzaal in Vlijmen onderdak. Daarnaast staan we klaar voor allerhande borrels, zoals babyborrels, bedrijfsborrels of bouwvakborrels. En natuurlijk bent u ook welkom met uw eigen bedrijfsfeest. Aan u de keuze: het feestje afkopen of achteraf berekend. Wij garanderen in ieder geval heerlijke hapjes en een uitstekende drankkaart.

Vul ons contactformulier in om uw feestopdracht met ons te bespreken

Onze zaal huren

Onze feestruimte in Vlijmen is ideaal voor een feest op maat. Intieme familiebijeenkomsten zoals een bruiloft, communie of verjaardag passen prima in de zaal. Maar ook bedrijfsborrels en grotere feesten kunnen bij ons terecht. En dat altijd tegen concurrerende prijzen. Of u nu het feest afkoopt of achteraf afrekent.

Feestlocatie met bowling

Waar heb je nu een feestruimte met bowling? Of een feestzaal met indoor soccer? Juist! Bij De Hoge Heide. Onze feestzaal maakt dat een feest altijd leuk is. Want kinderen kunnen zich bij onze activiteiten vermaken, terwijl ouder gasten genieten van bijvoorbeeld de bruiloft of een bedrijfsfeest.

Concurrerende prijzen

De feestarrangementen zijn op afkoop en op nacalculatie beschikbaar. Daarmee leveren we als partycentrum in Vlijmen uiterst concurrerende prijzen. Onze zaal huren is een feest op maat krijgen.

Vul ons contactformulier in om uw feestopdracht met ons te bespreken