Feestzaal

Feestjes moeten goed gevierd worden. En dat is precies waar we bij De Hoge Heide voor staan. In onze zaal zorgen we ervoor dat ieder feest een succes is. Met een capaciteit tot 100 personen en een eigen bar, is er al een uitstekende basis voor een goede party. Tel daar onze altijd vriendelijke gastheren en -dames bij op, tezamen met de entree naar een buitenterras, een uitgebreide kaart aan hapjes en drankjes en iedere avond is compleet. Vier dus je bruiloft, jubileum, pensioen of zakelijke bijeenkomst bij ons. Wij maken het mooi.

Vul ons contactformulier in om uw feestopdracht met ons te bespreken

Flexibele indeling

De feestzaal van De Hoge Heide is een flexibele ruimte, waarin een klein feestje intiem blijft en een grote party groots aanvoelt. Daarnaast is de ruimte ook zakelijk representatief.

De ideale combinatie

Een officiële borrel is voor kinderen vaak te langdradig. Voor ouders is een borrel bij De Hoge Heide dan ook ideaal. De kinderen kunnen op de bowlingbaan of bij een van de vele activiteiten genieten. Ondertussen genieten de ‘ouderen’ van een borrel op maat.

Arrangementen

Onze arrangementen zijn op afkoop en op nacalculatie beschikbaar. De mogelijkheden voor entertainment en de exacte invulling van het feest bespreken we graag samen met de feestvierders. Met altijd een verrassend goed resultaat.

Vul ons contactformulier in om uw feestopdracht met ons te bespreken