Indoorsoccer / speedsoccer Indoor voetbal / Zaalvoetbal in Vlijmen

Soccerhome is the new indoor game, the Coolest place to be.

Soccerhome is the new indoor game, the Coolest place to be. Met twee velden van 30 bij 15 meter, speel je indoorsoccer op FIFA-goedgekeurde kunstgrasvelden. En het leuke is: de bal gaat nooit uit. Verschillende amateur en profvoetballers weten hun weg naar onze locatie te vinden voor een los potje indoorsoccer. Kom jij net als Willem 2, RKC of FC Den Bosch voetballen op onze locatie?

bedrijfstoernooi, familieuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest niets is ons te gek.

Combineer het voetbal tot een compleet arrangement met een van de vele andere mogelijkheden die op onze locatie beschikbaar zijn.

 

Prijzen

€65,00 euro per baan. 

Terugkerende bezoekers worden beloond!

Koop voor 585 euro een soccervoucher en ontvang direct 650 euro soccertegoed of Koop voor 1105 euro een soccervoucher en ontvang direct 1300 euro soccertegoed.

Na aanschaf ontvang je op het opgegeven emailadres een unieke vouchercode waar dit tegoed aan is gekoppeld.  Dit tegoed kun je inwisselen bij het vastleggen van een indoorsoccerveld.

Het tegoed is 12 maanden geldig.

Koop de vouchers hier

Bij 10 uur afname wordt 1 uur in mindering gebracht..

Bij 20 uur afname wordt 3 uur in mindering gebracht. 

Combineer soccer met het nieuwe interactive darts of een potje sjoelen aan de sjoelbar.

Klik op de button onder aan de pagina voor uitgebreide prijs informatie over de meestgekozene soccer arrangementen. 

Over Indoorsoccer

Indoorsoccer wordt doorgaans in teams van 5 tegen 5 of 4 tegen 4 gespeeld maar het is goed om met meer personen te komen omdat het vrij intensief is en wisselspelers welkom zijn. Naast een wedstrijdje kun je natuurlijk ook met grotere groepen trainen of van 2 velden gebruik maken om een toernooivorm te spelen. 

Indoorsoccer kent dezelfde regels als veldvoetbal met uitzondering dat de bal nooit het veld verlaat.

Indoorsoccer wordt gespeeld in sportieve kleding of voetbalkleding. Je draagt bij voorkeur voetbalschoenen of kunstgras schoenen. Indien deze niet aanwezig zijn ander type sportschoenen. Stalen noppen zijn niet toegestaan, deze zijn slecht voor het veld en gevaarlijk voor andere spelers.

De faciliteiten: 

Fifa goedgekeurd kunstgras, goed onderhouden netten, een grote tribune voor toeschouwers, muziek, stadionverlichting. Twee ruime kleedkamers waar hele voetbalelftallen in passen. Ruime omloop om gehele veld. We hebben de officiële speelmaat van 15×30 meter. Sommige locaties pretenderen deze maat te hebben maar krijgen dat niet passend in hun hal en kunnen dus ook niet in 5 tegen 5 verband spelen.

Activiteiten

menu item 1

menu item 2

menu item 3

etc.