kinderfeestje vieren

Welkom:

Een half uur voor aanvang van de activiteit(en) heten we de groep welkom aan de verjaardagstafel. We starten met een lekkere confetticake van het Ijs en Taartmoment uit Vlijmen. De kinderen kunnen even acclimatiseren, eventueel hun cadeautjes aan de jarige geven en klaarmaken voor de eerste activiteit.

Activiteit(en):

Bij de kinderfeestjes is het mogelijk om 1 uur bowlen, 1 uur indoorsoccer of 1 uur sjoelen aan de nieuwe sjoelbar te selecteren. Er kan ook een combinatie van deze twee activiteiten worden gekozen. Bij het socceronderdeel kunnen extra spelmaterialen worden geboekt (bumperz, floorball, knotshockey).

Meer informatie over onze bowling vind je hier.

Meer informatie over indoorsoccer vind je hier.

Meer informatie over sjoelbar vind je hier.

Drinken en iets lekkers:

Het gehele feestje krijgen de kinderen onbeperkt suikervrije limonade. Ieder kindje krijgt een snoep- of chipszakje of een ijsje. In overleg met het barpersoneel kan afgestemd worden of dit voor tijdens of na het feestje wordt uitgereikt aan de kindjes.

Ouders/verzorgers of meegekomen broertje/zusjes die niet deelnemen aan het volledige arrangement kunnen op locatie eten en drinken bestellen en dit na afloop van het uitje voldoen.

Eten

Ieder kindje ontvangt frietjes en 3 mini snacks; een bitterbal, kipnugget en mini frikandel. In het reserveersysteem kunnen er bijzondere eetwensen worden doorgegeven; glutenvrij of halal.

Duur +/- een uur.

Alle kinderen krijgen een portie poffertjes met poedersuiker en discodip.

Duur +/- 30 minuten.

Extra opties

Gluten- en lactose-vrij gebakje als alternatief voor een plakje van de confetticake.

Overtreksokjes om fris in  de bowlingschoen te stappen.

Ouders/verzorgers of meegekomen broertjes en zusjes die niet deelnemen aan het volledige arrangement kunnen middels deze optie kiezen om mee te doen aan het bowlen. Als het aantal deelnemers door deze optie boven een veelvoud van 7 uitkomt voegen we handmatig een extra bowlingbaan toe. Mocht de extra baan niet meer beschikbaar zijn dan nemen we telefonisch contact met u op om af te stemmen welke mogelijkheden er zijn.

Gedurende het uur soccer kun je gebruik maken van onze Bumperz ballen. Je speelt voetbal of spelletjes in deze grote doorzichtige ballen / ‘bumperz’ / ‘bubbels’. Passeer tegenstanders met onnavolgbare moves en merk met hoeveel terugslag een botsing op je inwerkt.
Via deze link krijg je een impressie van het Bumperz spel.

Gedurende het uur soccer kun je floorball spelen. Floorball staat ook bekend als unihockey. Floorball spelmaterialen bestaan uit een aangepast balletje, sticks en 2 mini goaltjes.

Gedurende het uur soccer kun je knotshockey spelen. Knotshockey wordt ook wel tamponball of bounceball genoemd. Knotshockey materialen bestaan uit een aangepast balletje, sticks en 2 mini goaltjes.

Voetbal waar alle kinderen hun naam op zetten als aandenken aan het feestje. Deze bal wordt aan het einde van het feestje, na et eten aan de jarige gegeven.

Soort blokjesvoetbal waarbij je geen blokjes maar poppen met namen van bekende voetbalspelers omver moet schieten. Schiet je een pop omver, dan maakt deze een fluit geluid.

Trainingsattribuut waarbij je de bal in de golf speelt waarna deze hoog terugkomt om volley’s, omhalen of kopballen te maken.

Beschikbaarheid

Op maandag tot en met donderdag kunnen kinderfeestjes gevierd worden tot 19.00 uur. Vrijdag tot en met zondag tot 17.00 uur. Dit in verband met overgang naar de volwassen activiteiten die in het weekend plaatsvinden.

Via ons online reserveersysteem kun je een kinderfeestje vastleggen. Je vindt hier per dag de beschikbare tijdvakken waarop de feestjes gehouden kunnen worden.

Let op, er wordt gevraagd om vooruit te betalen via iDeal. Dit doen we zodat we zeker zijn van jullie komst.

WIJZIGINGEN

Mocht het feestje in zijn geheel verschoven moeten worden dan kan dit tot 48 uur voor de start van het feestje in reactie op de bevestigingsmail aangevraagd worden.

Dit geldt ook voor eventuele afmeldingen. Het teveel betaalde bedrag wordt dan terugbetaald op locatie of verrekend met eten en drinken dat door meegekomen ouders/verzorgers wordt genuttigd, voorwaarde is wel dat het resterende aantal kinderen niet onder het minimumaantal uitkomt dat we hanteren bij het feestje.

Mochten er meer kinderen meedoen, dan kunnen die na afloop van het feestje met eventueel genuttigde extra’s worden betaald bij de receptie.  

We willen u vragen geen eigen eten, drinken, snoepgoed mee te nemen. De feestjes zijn erg compleet en op deze manier ontstaan er geen scheve gezichten bij andere feestvierders die tegelijk een feestje vieren. 

Activiteiten

menu item 1

menu item 2

menu item 3

etc.