MEET & PLAY

BEDRIJFSUITJE OF PERSONEELSFEEST? VERGADEREN IN COMBINATIE MET EEN ACTIVITEIT EN LEKKER ETEN EN DRINKEN?

Op zoek naar een leuk en origineel personeelsfeest of bedrijfsuitje? De Hoge Heide is de uitgewezen plek hiervoor. We hebben de mogelijkheid om te vergaderen en daaromheen een lunch of diner te verzorgen. 

Combineer je presentatie of lezing met een van onze teambuildings activiteiten en sluit af met een gezellige borrel in de bar. Of houd een personeelsfeest in de feestzaal met afkoop van drank en hapje Je leest het al, er zijn tal van mogelijkheden om een leuke dag te plannen. 

Boek direct je arrangement via ons online reserveersysteem of vraag een bedrijfsuitje ‘op maat’ aan via onderstaand contactformulier.

 

Willy Naesens
"Onze ervaring bij De Hoge Heide was onvergetelijk. Elk detail was op maat en perfect verzorgd, waardoor onze meeting vlekkeloos verliep. Het vriendelijke personeel maakten ons evenement tot een top dag."
Van Mossel
Ons evenement bij De Hoge Heide was een klasse apart. Dankzij het toegewijde en vriendelijke personeel, gecombineerd met goede faciliteiten, was onze Meet & Play dag een succes."
Mandemakers
"Bij De Hoge Heide werd onze meeting een unieke ervaring. De persoonlijke aandacht en op maat gemaakte service waren indrukwekkend. Alles was tot in de puntjes verzorgd, wat ons event extra speciaal maakte."
Previous slide
Next slide