MEET & PLAY

BEDRIJFSUITJE OF PERSONEELSFEEST? VERGADEREN IN COMBINATIE MET EEN ACTIVITEIT EN LEKKER ETEN EN DRINKEN?

Op zoek naar een leuk en origineel personeelsfeest of bedrijfsuitje? De Hoge Heide is daar de uitgewezen plek voor. We hebben de mogelijkheid om te vergaderen en daaromheen een lunch of diner te verzorgen. 

Combineer je presentatie of lezing met een van onze teambuildings activiteiten en sluit af met een gezellige borrel in de bar. Of houd een personeelsfeest in de feestzaal met afkoop van hapjes en drankjes. Je leest het al, er zijn tal van mogelijkheden om een leuke dag te plannen. 

Boek direct onze arrangementen via ons online reserveersysteem of vraag een bedrijfsuitje ‘op maat’ aan via onderstaand contactformulier.

Op aanvraag is het ook mogelijk in de ochtend, buiten onze reguliere openingstijden, te vergaderen.

 

Willy Naesens
"Onze ervaring bij De Hoge Heide was onvergetelijk. Elk detail was op maat en perfect verzorgd, waardoor onze meeting vlekkeloos verliep. Het vriendelijke personeel maakten ons evenement tot een top dag."
Machinext -Joyce
Ons bedrijf komt uit Rotterdam met medewerkers verdeeld over het land. Deze locatie lag mooi centraal en heeft een ruime parkeerplaats waardoor iedereen zijn auto gemakkelijk kwijt kon. De lunch bij de vergadering was erg goed verzorgd en we hebben leuke nieuwe toegankelijke spellen gespeeld na de vergadering. Een keer wat anders.
Van Mossel
Ons evenement bij De Hoge Heide was een klasse apart. Dankzij het toegewijde en vriendelijke personeel, gecombineerd met goede faciliteiten, was onze Meet & Play dag een succes."
Mandemakers
"Bij De Hoge Heide werd onze meeting een unieke ervaring. De persoonlijke aandacht en op maat gemaakte service waren indrukwekkend. Alles was tot in de puntjes verzorgd, wat ons event extra speciaal maakte."
Global Co-Packing - Marietje
Wij hebben een geweldige en goed verzorgde avond gehad. Leuk personeel en je bedrijfsleidster is een topper, goed advies om alles in goede banen te leiden met 75 mensen. De opkomst was top, ik had 2 bandjes over dus volle opkomst. Nogmaals dank je wel voor de top services.
Previous slide
Next slide

Activiteiten

menu item 1

menu item 2

menu item 3

etc.