Poolfootball

Pool Football is een regelrechte rage in binnen- en buitenland. Wie heeft de techniek en souplesse om al voetballend de gekleurde ballen in de juiste pocket te spelen? Een ideale aanvulling tijdens een dag vol activiteiten bij De Hoge Heide. In combinatie met bijvoorbeeld Soccer Squash, bowlen of bumperz. Dat maakt dat iedereen gegarandeerd een fantastische tijd heeft.

Daag je vrienden uit

Een keertje proberen, zonder arrangement af te nemen? Geen probleem, reserveer online een moment, nodig vrienden uit en ga los op deze levensgrote pooltafel.

Prijs losse baanhuur

Bij De Hoge Heide geldt een vaste prijs voor de losse baanhuur voor poolfootball. Je betaalt namelijk altijd €30,- per halfuur.

Combineer met eten

Met een aantal voorbedachte arrangementen hebben we ruimte voor een ultiem actieve dag al dan niet afgesloten met een diner. Zo wordt ieder teamuitje, vrijgezellenfeest, vriendenweekend of familie samenzijn een geweldige tijd.

Combineren is profiteren

Combineren is profiteren.

Bij het combineren van poolfootball met steengrillen betaal je slechts 22,50 euro p.p. voor het steengrillen en 5 euro p.p. voor de activiteit.

In totaal 27,50 euro per persoon voor 3 uur lang plezier.