Kom lekker eten in ons restaurant

Steengrill, pizza of bbq

Kom een pizza eten in ons restaurant of heerlijk steengrillen, gewoon als een los restaurant bezoek of gekoppeld aan een activiteit.

Pizza’s kunt u bestellen van de kaart, mocht het restaurant vol zitten dan kunt u nog terecht in de bar. Steengrillen boekt u vooraf via ons online reserveersysteem, dit vindt altijd plaats in ons restaurant.

Iedere volwassen ontvangt bij het steengrillen 300 gram vlees en mag onbeperkt bijgerechten bestellen; Stokbrood/kruidenboter, salades, groenten, frietjes en sauzen. Je komt niets tekort en het vlees komt vers van de lokale slager.

Desgewenst kan de vleesportie worden vervangen in een portie met diverse soorten kip, een portie zonder varkensvlees, een glutenvrije portie of een vegetarische portie. Ook de bijgerechten zullen we hier zoveel mogelijk op aanpassen. Het personeel ligt alle allergie informatie graag toe aan tafel.

Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis aan tafel schuiven en mee eten van de bijgerechten. Kinderen tot en met 10 jaar zitten tegen een gereduceerd aan tafel, zij krijgen een aangepaste steengrill portie en eten mee van alle bijgerechten.

Tot 3 dagen voorafgaand aan uw reservering kunt u de steengrill opdracht omzetten naar een bbq. Heerlijk op ons terras.

Marloes pizza