Restaurant

Net dat beetje meer meegeven aan een avondje bowlen of die dag vol activiteiten bij De Hoge Heide? In ons restaurant wordt de beleving helemaal compleet. Met de keuze uit versbelegde pizza’s of een steengrillarrangement (300 gram vlees per persoon!) is er voor ieder wat wils. En dat met dezelfde servicegerichtheid als op alle andere plaatsen binnen De Hoge Heide. Te maken met een allergie? Vegetarisch dieet? Laat het ons even weten en ook daar houden we rekening mee in ons restaurant.

Bowlen en grillen

Steengrillen is onlosmakelijk verbonden met bowlen. En wat krijg je daarbij? Nou, volwassenen 300 gram vlees, kinderen boven 4 jaar 150 gram. En iedereen geniet van onbeperkt bijgerechten. Stokbrood, kruidenboter, salades, groentes en frietjes met saus.

Heerlijke pizza’s

Naast het steengrillen, kun je ook kiezen voor onze heerlijke, versbelegde pizza’s. Rechtstreeks uit onze eigen pizza-oven. Rijkelijk belegd, in vele combinaties. Ze zijn zo lekker, dat we het zelfs mogelijk hebben gemaakt pizza’s af te halen!

Prijzen

Voor een vaste prijs van €27,50 per persoon kun je bij De Hoge Heide 1 uur bowlen en 2 uur grillen. Kinderen van 4 tot 10 betalen hiervoor slechts €17,50. Tot vier jaar mogen kinderen zelfs gratis aansluiten!