Reviews

 • Bij het Squashen kunnen we even alles vergeten. En dat doen we dan het liefste hier. De banen zijn altijd schoon en goed onderhouden, we kunnen terecht voor een lekker drankje in de bar en het werkt prettig om met een waardebon met korting online te reserveren. Ze hebben nu een laddercompetitie opgezet zodat we ook tegen andere spelers kunnen spelen, we gaan me daar binnenkort voor inschrijven.

  Meike en Andrea
  Meike en Andrea
 • Voor mijn vrijgezellenuitje hebben mijn vrienden het bumperz voetbal als activiteit gekozen. Dit was echt hilarisch. We hebben eerst gevoetbald en daarna diverse spelletjes gespeeld in de ballen. Je knalt elkaar omver en kunt salto's maken inde ballen. Het was best intensief, leuk om de vrijgezellendag mee te beginnen want we zijn tot in de late uurtjes doorgegaan.

  Dave
  Dave
 • Ik heb nu 2 maal mogen bowlen in het nieuwe bowlingcentrum in De Hoge Heide. De ambiance is prachtig, een zeer sfeervolle en modieuze ruimte. Ook de veelzijdigheid van het bowlingsysteem is geweldig. Een uur bowlen is hierdoor eigenlijk veel te kort. Van het restaurant hebben wij nog geen gebruik gemaakt, maar dit gaan wij binnenkort zeker doen. Ook het restaurant ziet er prachtig uit. Wij willen Peter en zijn team heel veel succes wensen met de Hoge Heide. Dit concept word mijns inziens absoluut een groot succes.

  Christell
  Christell Bowlen erg leuk
 • Leuk bowlen en lekker steengrillen! Het was erg prettig dat we allemaal ons eigen bakje vlees kregen dan ben je niet zo vechten om de lekkerste stukjes en kun je ruilen met anderen. We mochten onbeperkt bijbestellen maar het was uiteindelijk zoveel dat we zelfs ons vlees niet meer opkregen.

  Karin
  Karin
 • Nieuw bowlingsysteem waar je van alles mee kunt doen. Bestellen, chatten, spelletjes spelen etc. Alles was gloednieuw. We hebben onze foto's ingeladen in het systeem en zagen onszelf terug in de animaties op de tv's.

  Freek
  Freek
 • Leuke, knusse bowlinggelegenheid met 5 (of 6?) bowlingbanen. We zijn eerder al bij andere bowlings geweest maar vonden deze wel heel mooi. Een soort warme huiskamer waarin je terecht komt, niet stoffig en oud maar echt van deze tijd met super gave verlichting. Er is ook echt aan alles gedacht; van bowlingsokjes tot handzeep. Wel zo fris als iedereen met zijn vingers in die bowlingballen zit. We hebben geen storingen gehad, ze hebben uitgelegd dat dit komt door het nieuwste type bowlingmachine. Echt een aanrader om naar terug te gaan.

  Suzanne
  Suzanne
 • Het was heerlijk het steengrillen en een super bediening

  Tonnie
  Tonnie
 • We hebben een hele leuke en gezellige avond gehad bij De Hoge Heide, alles was top geregeld. De notenallergie van mijn man bleek geen enkel probleem, van te voren een duidelijke mail ontvangen wat betreft het steengrillen dus dat was een hele geruststelling. We komen zeker terug!

  Claudia
  Claudia
 • Mooie locatie voor bowlen, tennis, voetbal, fitness en dansen. Leuk personeel

  Robin
  Robin
 • Super leuk voor kinderen en vriendelijk personeel. Bij het bowlen gaan de hekjes automatisch omhoog als de kinderen spelen en weer omlaag als de ouderen moeten gooien. Ze hebben ook een draak waar onze kleinste de bal vanaf kan duwen, super handig.

  Annelieke
  Annelieke
 • We hebben met ons bedrijfsuitje gebowld gegeten en geborreld in de bar. We kregen biertorens en hadden een shotjes krokodil besteld. Echt hilarisch. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Bobbie
  Bobbie
 • Hoi Bram, ik wil je namens iedereen erg bedanken voor de leuke en vooral goed verzorgde dag. We hebben allemaal erg genoten! We vonden het leuk dat we eerst een sportieve activiteit hadden ingepland en daarna overgingen in bowlen met steengrillen met als afsluiter een gezellige borrel in de bar. Het personeel heeft hierbij super geholpen.

  Suzanne
  Suzanne

Socials