Reviews

Een geweldig avontuur beleef je bij De Hoge Heide

Schrijf of lees onze reviews

Heeft u een leuke ervaring gehad en wilt u deze met ons delen? Wij vernemen het graag!

Onze reviews

Nieuw bowlingsysteem waar je van alles mee kunt doen. Bestellen, chatten, spelletjes spelen etc. Alles was gloednieuw. We hebben onze foto’s ingeladen in het systeem en zagen onszelf terug in de animaties op de tv’s.

Freek
35 years

Ik heb nu 2 maal mogen bowlen in het nieuwe bowlingcentrum in De Hoge Heide. De ambiance is prachtig, een zeer sfeervolle en modieuze ruimte. Ook de veelzijdigheid van het bowlingsysteem is geweldig. Een uur bowlen is hierdoor eigenlijk veel te kort. Van het restaurant hebben wij nog geen gebruik gemaakt, maar dit gaan wij binnenkort zeker doen. Ook het restaurant ziet er prachtig uit. Wij willen Peter en zijn team heel veel succes wensen met de Hoge Heide. Dit concept word mijns inziens absoluut een groot succes.

Christel
29 years

Hoi Bram, ik wil je namens iedereen erg bedanken voor de leuke en vooral goed verzorgde dag. We hebben allemaal erg genoten! We vonden het leuk dat we eerst een sportieve activiteit hadden ingepland en daarna overgingen in bowlen met steengrillen met als afsluiter een gezellige borrel in de bar. Het personeel heeft hierbij super geholpen.

Suzanne
31 years

Mooie locatie voor bowlen, tennis, voetbal, fitness en dansen. Leuk personeel

Robin
31 years

Bij het Squashen kunnen we even alles vergeten. En dat doen we dan het liefste hier. De banen zijn altijd schoon en goed onderhouden, we kunnen terecht voor een lekker drankje in de bar en het werkt prettig om met een waardebon met korting online te reserveren. Ze hebben nu een laddercompetitie opgezet zodat we ook tegen andere spelers kunnen spelen, we gaan me daar binnenkort voor inschrijven.

Andrea en Meike
29 years

We hebben met ons bedrijfsuitje gebowld gegeten en geborreld in de bar. We kregen biertorens en hadden een shotjes krokodil besteld. Echt hilarisch. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bobbie
35 years

Voor mijn vrijgezellenuitje hebben mijn vrienden het bumperz voetbal als activiteit gekozen. Dit was echt hilarisch. We hebben eerst gevoetbald en daarna diverse spelletjes gespeeld in de ballen. Je knalt elkaar omver en kunt salto’s maken inde ballen. Het was best intensief, leuk om de vrijgezellendag mee te beginnen want we zijn tot in de late uurtjes doorgegaan.

Dave
35 years

Leuk bowlen en lekker steengrillen! Het was erg prettig dat we allemaal ons eigen bakje vlees kregen dan ben je niet zo vechten om de lekkerste stukjes en kun je ruilen met anderen. We mochten onbeperkt bijbestellen maar het was uiteindelijk zoveel dat we zelfs ons vlees niet meer opkregen.

Karin
35 years

Leuke, knusse bowlinggelegenheid met 5 (of 6?) bowlingbanen. We zijn eerder al bij andere bowlings geweest maar vonden deze wel heel mooi. Een soort warme huiskamer waarin je terecht komt, niet stoffig en oud maar echt van deze tijd met super gave verlichting. Er is ook echt aan alles gedacht; van bowlingsokjes tot handzeep. Wel zo fris als iedereen met zijn vingers in die bowlingballen zit. We hebben geen storingen gehad, ze hebben uitgelegd dat dit komt door het nieuwste type bowlingmachine. Echt een aanrader om naar terug te gaan.

Suus
35 years

Super leuk voor kinderen en vriendelijk personeel. Bij het bowlen gaan de hekjes automatisch omhoog als de kinderen spelen en weer omlaag als de ouderen moeten gooien. Ze hebben ook een draak waar onze kleinste de bal vanaf kan duwen, super handig.

Annelieke
35 years

Het was heerlijk het steengrillen en een super bediening

Tonnie
35 years

Het is er netjes, vriendelijk personeel (Translated by Google) It is neat, friendly staff

Anja
35 years

Prettig personeel. Schone zaak. (Translated by Google) Pleasant staff. Clean case.

Albert
35 years

Mooie bowlingbanen en lekker gegeten van de steengrill. Ook super aardig personeel! Leuke avond gehad (Translated by Google) Nice bowling and good food from the stone grill. Also super nice staff! Did you have a nice evening

Joyce
35 years

Kleine maar gezellige en moderne bowlingbaan. Bumpers die je per persoon zelf kunt instellen. Drinken bestellen via monitor. (Translated by Google) Small but cozy and modern bowling alley. Bumpers that you can set per person. Order drinks via monitor.

Franklin
35 years

Leuke bowlingbaan, service tijdens het eten was goed, het eten zelf trouwens ook heerlijk. (Translated by Google) Nice bowling alley, service during the meal was good, the food itself also delicious.

Cor
35 years

Prachtige banen en leuke sfeer (Translated by Google) Beautiful courses and nice atmosphere

Frank
35 years

Hey Bram, feestje was top geregeld gisteren, zaal stond er super mooi bij en bediening was erg goed. Bregje Willem Lotte & Tim hebben hard gewerkt om eenieder het naar hun zin te maken. We hebben vele complimenten mogen ontvangen van onze gasten. Ook de toegift van onze zingende barman was erg leuk. Geweldige gast.

Timmermans
35 years

Alle gasten heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid & gezelligheid afgelopen vrijdagavond (hartje)(hartje)(hartje).

Ook Peter en medewerkers van ‘De Hoge Heide’ bedankt voor alleS Het is een absolute aanrader om bij jullie een feest te geven.

Het was een top avond (hartje) thnx allemaal xxx.

D&S
35 years

Wilt u, uw ervaring delen? wij horen het graag!