Soccersquash

Zweten, puffen, lachen en winnen. Soccersquash is een sportieve en vriendelijke uitdaging bij De Hoge Heide. Deze combinatie van, verrassenderwijs, voetbal en squash wint steeds meer terrein in Nederland. Door een kleine voetbal slim, hard, geplaatst of juist diep te spelen op een squashbaan staat een tegenstander plots op het verkeerde been. Pak de punten en speel iedereen naar huis. Let op: het kan intensief en lachwekkend zijn.

Ontspannen spelen

Kennismaken met soccer squash? Of ken je het al en wil je gewoonweg een potje spelen? Dat kan bij De Hoge Heide. Want al onze activiteiten zijn los te boeken. Reserveer dus snel je baan en zet vol in op de winst.

Prijs losse baanhuur

Bij De Hoge Heide geldt een vaste prijs voor de baanhuur voor soccersquash. Je betaalt namelijk altijd €17,50 per drie kwartier.

Met een 8 rittenkaart krijg je 1 rit gratis.

Maak er een compleet uitje van

Daarom mag ook Soccersquash ook niet ontbreken bij een arrangement van De Hoge Heide. Vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, of gewoon met het gezin er op uit. Iedereen zal plezier beleven aan deze leuke bezigheid. Het aanbod bij De Hoge Heide gaat echter veel verder: in overleg is een programma op maat te maken.

Combi korting

Combineren is profiteren.

1 periode squash + 2 uur steengrillen = 27,50 euro pp.

1 periode squash + pizza naar keuze = 15 euro pp.