Vacatures Vlijmen

Werken bij

de Hoge Heide

‘Happen, Stappen, Bewegen’ – Een slogan die bedacht is voor gasten die ons bezoeken voor een hapje, een drankje een leuke activiteit en/of compleet verzorgd uitje. Gasten in alle leeftijden voor zeer uiteenlopende activiteiten. Een losse activiteit, een kinderfeestje, een teamuitje, een borrel, een vergadering, een verjaardag. Het is altijd feest.

‘Happen, Stappen, Bewegen’ – Een slogan die past bij het werk dat je bij ons kunt doen. We staan nooit stil en houden ervan om mensen in de watten te leggen. Doordat we steeds meer nieuwe activiteiten opzetten groeit ons team en zijn we op zoek naar uitbreidingen in ons personeelsbestand.

Als je komt werken bij de Hoge Heide maak je deel uit van een gezellig team met zowel jonge als oudere medewerkers. Je kunt meegroeien met het bedrijf en wordt zo ingepland dat je iedere dag geboeid bent.

Wij betalen (en verwachten) meer dan het minimum, hanteren de Horeca CAO, zijn aangesloten bij het Pensioenfonds voor Horeca en Catering en betalen 200% op feestdagen. We hebben gezellige uitjes en denken aan jou!

Jeugdige medewerkers die op zoek zijn naar een bijbaan naast hun school en sporten werken op oproepbasis. Oudere medewerkers die op zoek zijn naar vastigheid werken op basis van een vast aantal uur in de week.

Keukenhulp (Bijbaan)

Wil jij al op jonge leeftijd werken? Dan kun je bij ons van start in de keuken.

Je verricht ondersteunende (schoonmaken, afwassen, aanvullen voorraden) en voorbereidende (snijden/portioneren van producten t.b.v. mise en place) werkzaamheden in de keuken.

Leeftijd vanaf 15 jr.

Bijna 15? Neem alvast contact met ons op.

Kinderfeestjes - game bowlen met kinderen
Hertog Jan

Medewerker bediening (Bijbaan)

Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten en kan worden ingezet op het opnemen van bestellingen, aannemen van tafelreserveringen en afrekenen met gasten. Je wordt aangestuurd door een leidinggevende.

Leeftijd vanaf 16 jr.

Bijna 16? Neem alvast contact met ons op. Je kunt alvast starten in de keuken en dan snel doorstromen naar de bar.

Medewerker bediening (Vaste baan, leidinggevend)

Heb jij al meer ervaring in de bar en durf jij verantwoordelijkheid te dragen?

Als leidinggevend medewerker bediening stuur jij anderen aan en zorg je dat tijdens jouw dienst alle gasten het naar hun zin hebben.

Leeftijd vanaf 21 jr. Aantal uur in overleg.

bar
bumperz

Activiteitenbegeleider (Bijbaan)

Ben jij goed in het begeleiden van kinderfeestjes, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie uitjes. Dan zoeken we jou!

Leeftijd vanaf 16 jr. Oproepbasis.

Koppeling met barwerk mogelijk.

Koerier/bezorger

Vanaf 2020.

Voor nog te ontwikkelen bezorgdienst  komen wij graag in contact met mogelijke bezorgers. Autorijbewijs is een vereiste.

Beginnen met barwerk is mogelijk.

Leeftijd vanaf 18 jaar.

Onbeperkt bijgerechten