Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Vroem Vroem

Rijd als de wiedeweerga naar Vlijmen voor het meest unieke vrijgezellenuitje in de Regio.

Speel Shocking soccer;
Hierbij ga je in onze voetbalkooien voetballen met een stroomband om je enkel, waarbij de meegekomen toeschouwers of wisselspeler stroomstoten toedienen aan de spelers op het veld. Is de vrijgezel (geblinddoekt) de pineut? Of laat je hem of haar juist de pijn toedienen aan de spelers? Het is helemaal aan jullie.

Of Bumperz;
Hierbij neem je in grote opblaasbare ballonnen plaats en probeer je je tegenstanders om ver te beuken.

Boek the Paingame;
Je neemt met e groep plaats in de feestzaal en krijgt van een spelbegeleider 2 uur lang schattingsvragen om je oren geslingerd. Heb je een vraag het slechtst beantwoord dan moet je een pijnopdracht ondergaan. Het spel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Liever een activiteit die meer gericht is op teambuilding in plaats van totale vernieling? Speel dan The american fungames. Je krijgt exclusieve toegang met je groep tot de feestzaal en speelt hier allerlei behendigheidsspelen in groepsverband. De spellen komen overwaaien uit Amerika en de middag zal dus ook een Amerikaans tintje hebben. Een begeleider zet met assistent de spellen klaar en zorgt dat jullie mondje niet droog komen te staan.