Indoorsoccer

Onder het dak van De Hoge Heide bevindt zich ook het complex van Soccerhome. Een volledig uitgerust complex voor indoorsoccer, waar nationale en internationale competities worden uitgevochten. Maar ook voor een los potje indoorsoccer of als standaard trainingslocatie is deze hal uitstekend geschikt. De hal bestaat uit twee ruim opgezette velden met state of the art kunstgras. Daaromheen bevinden zich zitplaatsen voor enthousiaste toeschouwers en andere belangstellenden. Natuurlijk is het mogelijk om gebruik te maken van alle overige faciliteiten van De Hoge Heide, zoals onze bar voor een verdiende verfrissing of een benodigd hapje tussendoor. Of zet een wedstrijd indoorsoccer in als onderdeel van een middag of avond vol activiteiten bij De Hoge Heide en sluit af in ons restaurant. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om dan eerst te douchen, zodat er een fris gezelschap aan tafel plaatsneemt.

Een potje spelen

Soccerhome is de ideale locatie om samen met je vrienden of collega’s een potje te voetballen. Of het nu een wedstrijd of een training is, je kunt onze velden altijd los huren.

Prijzen veldhuur

Bij De Hoge Heide werken we met een vast uurtarief van €55,- per uur. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid meerdere uren tegelijk af te nemen met een korting. Zo betaal je voor een strippenkaart van 10 uren de prijs voor 9 uren. Bij 20 uur betaal je slechts 17 uur!

Combineer en profiteer

Indoor soccer kan ook een prachtig onderdeel zijn van een compleet activiteitenprogramma bij De Hoge Heide. Of je wil de partij graag afronden met een heerlijke maaltijd. Combineer en profiteer van gereduceerde tarieven.

Prijzen arrangement

Combineer 1 uur indoorsoccer met 2 uur steengrillen en betaal 27,50 euro per volwassene. Kinderen van 4 t/m 10 jaar betalen 17,50 en kindjes onder de 4 doen gratis mee.