Bowlen

Bowlen als complete beleving: maak kennis met de banen van De Hoge Heide. Waar veel bowlingcentra ophouden, daar beginnen wij pas. Met de nieuwste machines tot een uitgebreid scoresysteem. Alles is er op gericht om het bowlen tot een ervaring te maken die niet zo maar wordt vergeten. Een eigen avatar die juicht of treurt bij een score, automatische puntentelling en storingsvrije machines. Bij De Hoge Heide is bowlen alleen maar genieten. De dag of avond helemaal compleet maken? Combineer het bowlen met een van onze vele andere activiteiten en geniet van een heerlijk steengrill arrangement in ons restaurant. Kijk hieronder ook eens naar de brede keuze in totaalarrangementen voor een ultieme ervaring.

Voor jong en oud

Even een uurtje bowlen: dat kan natuurlijk bij De Hoge Heide. U kunt gratis gebruik maken van automatische hekjes en hulpdraak voor kinderen en gebruik maken van alle interactieve spellen. Natuurlijk ben je van harte welkom na afloop nog een drankje en hapje te doen in onze bar.

Prijzen per uur

Ma-zo tot 13:00: €22,50
Ma-do, 13:00 – 18:00: €22,50
Vr-za, 13:00 – 18:00: €25,-
Ma-do, vanaf 18:00: €25,-
Vr-za, vanaf 18:00: €30,-
Zo, vanaf 13:00: €30,-

Combineer met eten

Het ideale uitje: bowlen en lekker steengrillen of pizza’s eten. Velen gingen je al voor en er zullen er nog vele volgen. Profiteer van voordelige prijzen bij het combineren van onze activiteiten, zoals het bowlen, met eten.

Voordelig uit

Combineren is profiteren. Normaal betaal je €25,- pp om onbeperkt te steengrillen. Koppel je een of meer activiteiten aan het steengrillen dan betaal je nog maar €20,- pp.