Bowlen

Bowlen als complete beleving: maak kennis met de banen van De Hoge Heide. Want waar veel bowlingcentra ophouden, daar beginnen wij pas. Met de nieuwste technieken van de banen zelf tot en met het scoringssysteem: alles is er op gericht om het bowlen tot een ervaring te maken die niet zo maar wordt vergeten. Een eigen avatar die juicht of treurt bij een score, automatische puntentelling en storingsongevoelige technieken. Bij De Hoge Heide is bowlen alleen maar genieten. De dag of avond helemaal compleet maken? Combineer het bowlen met een van onze vele andere activiteiten en geniet van een heerlijk menu in ons restaurant. Kijk hieronder ook eens naar de brede keuze in totaalarrangementen voor een ultieme ervaring.

Voor jong en oud

Even een uurtje bowlen: dat kan natuurlijk bij De Hoge Heide. Met een duidelijke en vaste prijssetting, inclusief inclusief gebruik van bumpers en goten, hulpdraak en interactieve spellen is. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En natuurlijk ben je van harte welkom na afloop nog een drankje en hapje te doen in onze bar.

Prijzen per uur

Ma-zo tot 13:00: €22,50
Ma-do, 13:00 – 18:00: €22,50
Vr-za, 13:00 – 18:00: €25,-
Ma-do, vanaf 18:00: €25,-
Vr-za, vanaf 18:00: €30,-
Zo, vanaf 13:00: €30,-

Combineer met eten

Het ideale uitje: bowlen en lekker steengrillen of pizza’s eten. Velen gingen je al voor en er zullen er nog vele volgen. Profiteer van voordelige prijzen bij het combineren van onze activiteiten, zoals het bowlen, met eten.

Voordelig uit

Combineren is profiteren. Dus meer activiteiten is meer korting op steengrillen.  Normaal betaal je hier €25,- pp voor. Bij combineren met 1 activiteit betaal je €20,- pp. Bij 2 activiteiten is dat €17,50 pp.  En met drie activiteiten maar €15,- pp.