Bowlen

Nieuwste en leukste bowling in de regio

Bowlen op de nieuwste bowlingbanen in de omgeving van Den Bosch en Waalwijk.

Onze spiksplinternieuwe bowlingbanen zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Zo kun je kiezen uit verschillende spellen, je foto uploaden in verschillende cartoons, met andere banen chatten en bestel je hapjes en drankjes uit je luie stoel. Geniet van de gave LED show en modern aangeklede bowling. 

Voor de kinderen gaan er automatisch hekjes omhoog en omlaag en staan er glijbaan-draken op de baan waar ballen vanaf gerold kunnen worden. 

Gratis parkeren recht voor de deur!

In ons restaurant serveren we verse lokale producten. Zo hebben we verschillende Borrel-bites, volledige lunch en diner mogelijkheden en ook een nieuwe kijk op grillen! Bowling met een kinderfeestje? We staan er om bekend! In de directe omgeving van Waalwijk en Den Bosch, kom je dus bowlen bij De Hoge Heide!

Het Nieuwe Bowlen: Traditie Ontmoet Technologie

Bij De Hoge Heide brengen we bowlen naar het digitale tijdperk:

  • Plezier op 6 bowlingbanen
  • Te boeken per uur
  • Van 26,50 tot 31,50 euro per bowlingbaan
  • Maximaal 7 personen per bowlingbaan

Ons bowlen combineert het geliefde traditionele spel met moderne speltechnologie, wat zorgt voor een dynamische en interactieve ervaring.  

Upload foto’s in de scorepaal en je wordt meegenomen in e cartoons op tv, gooi kastelen omver, of pimp monsters door middel van je bowlingscore.  

Combineer je bowlavontuur met onze grill of heerlijke bites voor de complete uitjeservaring.

Blijf gerust nog even voor een extra drankje of twee!