Squash

De squashbanen van De Hoge Heide staan regionaal hoog aangeschreven. De vloeren zijn schoon, de lijnen strak, de muren zo vlak als kan. Squashen in De Hoge Heide is daarmee altijd genieten van deze mooie sport. Het is ook genieten van de omgeving van deze mooie locatie. Want naast de squashbanen, biedt De Hoge Heide vele andere mogelijkheden tot (sportieve) recreatie. Een combinatie met een spelletje bowling op de modernste banen in de omgeving. Lachen, gieren en brullen met Bumperz of Poolsoccer. De sportieveling die zich op squashen richt, is ook van harte welkom. Je hoeft geen arrangement af te nemen. Gewoon gezellig komen squashen, even douchen en een drankje te doen in onze bar. Want daar is het ook altijd gezellig.

De beste banen

Squashen bij De Hoge Heide is squashen op uiterst goed onderhouden banen. De muren worden geregeld opnieuw gewit, de vloer is schoon. Voor een los potje squash is onze locatie dus de ideale uitvalsbasis.

Prijzen baanhuur

Tijdens daltijden, doordeweeks tot 17.45 uur en in het weekend,  is de huur €12,- per 3 kwartier. Tijdens de piektijden, doordeweeks na 17.45 uur, zijn de kosten €16,- per 3 kwartier. Tijdens piektijden geldt: 8 keer huren, 7 keer betalen. Er een abonnement met 1 vaste speeltijd in de week kan ook. Dan betaal je voor 34 weken €440,- en voor 52 weken €650,-

Combineer met eten

Maak van squashen bij De Hoge Heide een complete dag. Combineer heel eenvoudig meerdere activiteiten en een etensmoment tot een compleet arrangement. Hoe meer activiteiten je combineert, des te goedkoper je uit bent met het eten. Geniet dus in gezelschap van alles wat bij De Hoge Heide mogelijk is.

Combinatiekorting

Combineren is profiteren. Dus meer activiteiten is meer korting op steengrillen.  Normaal betaal je hier €25,- pp voor. Bij combineren met 1 activiteit betaal je €20,- pp. Bij 2 activiteiten is dat €17,50 pp.  En met drie activiteiten maar €15,- pp.