Squash

Squashen bij De Hoge Heide is squashen op goed onderhouden banen. De muren zijn glad, de voer is schoon en de nieuwe LED verlichting zorgt voor helder speellicht. Daarnaast zijn de kleedkamers onlangs vernieuwd en kun je dus na je douchebeurt relaxed een drankje pakken in de bar. Voor een los potje squash is onze locatie de ideale uitvalsbasis.

Naast de squashbanen, biedt De Hoge Heide vele andere mogelijkheden tot (sportieve) recreatie. Een combinatie met een spelletje bowling op de modernste banen in de omgeving of lachen, gieren en brullen met Bumperz of Poolfootball het kan allemaal.

De beste banen

We zijn niet alleen onderscheidend in onderhoud maar hebben ook frisse oranje speellijnen die het spel bevorderen.

Heb je je spullen toevallig niet op orde? Koop of huur dan balletjes, rackets, brillen bij de bar.

Prijzen baanhuur

Tijdens daltijden, doordeweeks tot 17.45 uur en in het weekend, is de huur € 13,50 per 3 kwartier.

Tijdens de piektijden, doordeweeks na 17.45 uur, zijn de kosten €17,50 per 3 kwartier.

Korting

Je kunt een waardebon van 140 euro kopen en betaalt hier slechts 122,50 euro voor. Dit komt neer op 8 piekperiodes voor de prijs van 7.

Een abonnement met 1 vaste speeltijd in de week kan ook. Dan betaal je voor 34 weken €455,- en voor 52 weken €670,-

Laddercompetitie

Lijkt het je leuk om tegen andere spelers uit te komen? Doe dan mee aan onze nieuwe laddercompetitie. 1 keer in de 2 weken wordt een tegenstander voor je geselecteerd waarmee je een wedstrijd speelt. Win je van een hoger geplaatste speler dan klim je in de ladder. Schrijf je hier in.

Squashtoernooi

In december en mei organiseren wij jaarlijks een gratis squashtoernooi voor al onze bezoekers. Houd de posters/aankpondigingen in de gaten om op tijd in te schrijven.

Combinatiekorting

Combineren is profiteren.

1 periode squash + 2 uur steengrillen = 27,50 euro pp.

1 periode squash + pizza naar keuze = 15 euro pp.

Combineer

Maak van squashen bij De Hoge Heide een complete dag. Combineer heel eenvoudig meerdere activiteiten zoals bumperz of bijvoorbeeld soccersquash met het onbeperkt steengrillen tot een uitgebreid arrangement.  Geniet in gezelschap van alles wat bij De Hoge Heide mogelijk is.