Kinderfeestjes

Bij De Hoge Heide vier je de leukste kinderfeestjes. Nergens anders in de wijde omgeving is een feestje zo leuk. Met indoorsoccer in onze ruige voetbalkooien en bowlen met monsters en andere leuke figuren. Gooi de beste score en kleed je monster aan zoals jij dat wil.

Feestje voor iedereen

Wil je een klein feestje? Of helemaal losgaan op ons voetbalveld voor een maxivoetbalfeest? Wil je afsluiten met je eigen tafel vol friet en snacks? Alles is mogelijk bij De Hoge Heide. Wij maken samen met je ouders er het feestje van wat jij wil!

Altijd vol verrassingen

Een kinderfeestje bij De Hoge Heide heeft vaste ingrediënten. Er is altijd ranja in de pauze en kinderen krijgen altijd frietjes en snacks. Tijdens het eten is er frisdrank en iedereen krijgt een cadeautje uit de grabbelton. We hebben een mini, midi en maxifeest. Deze duren één, anderhalf of twee uur.

Maak het met bowlen compleet

Een kinderfeestje met een potje bowlen, is het echte kinderfeestje. Bij De Hoge Heide is bowlen ook nog eens superleuk. Met spelletjes tijdens het bowlen, eigen figuren die voor je juichen en veel extra’s. De hulpmiddelen om het makkelijker te maken zijn altijd inclusief! Op naar de strike!

Een sportief feestje

Je lekker even helemaal laten gaan op het voetbalveld. Een kinderfeestje bij De Hoge Heide kan ook supersportief zijn! Maak teams, stap het veld op en ga voor de winst. En natuurlijk sluiten we af met lekker eten!