Vergaderzaal

Tijdens een vergadering is het belangrijk dat alles klopt. Op de juiste momenten koffie en thee of eventueel een lunch, de juiste presentatiemiddelen voorhanden en een ontspannen, professionele omgeving. De vergaderzaal van De Hoge Heide biedt dit allemaal. In samenspraak met het gezelschap zorgen we ervoor dat een teammeeting, vergadering, heisessie of brainstorm volgens plan verloopt. Met een groot scherm is er de mogelijkheid een presentatie kracht bij te zetten. De ruimte is naar wens in te delen en allerhande catering is in overleg beschikbaar. Vraag bij ons naar alle mogelijkheden.

Vul ons contactformulier in om uw opdracht met ons te bespreken

Altijd de juiste ruimte

De opzet van onze vergaderzaal nodigt uit tot verschillende bijeenkomsten. Of het nu om een kleinschalige vergadering, een complete ledenvergadering of een bedrijfspresentatie gaat, De Hoge Heide biedt precies de juiste setting.

Compleet uitgerust

Een vlekkeloze vergadering vraagt ook om de juiste apparatuur. In de vergaderzaal van De Hoge Heide beschik je over een beamer, scherm, geluidspunten, een microfoon, flipoverboard en natuurlijk prima stoelen en tafels.

Maak de vergadering compleet

Wij maken uw vergadering graag compleet met een van onze arrangementen. Koffie, thee, broodjes, een uitgebreidere lunch: veel is mogelijk. Samen met u zoeken we naar de juiste setting!

Vul ons contactformulier in om uw opdracht met ons te bespreken