Vergaderlocatie

Vergaderzaal met borrel of lunch

Voor belangrijke vergaderingen van mkb’s of projectteams is het vinden van een geschikte, ruime vergaderzaal van groot belang. Een riante meeting locatie brengt namelijk veel essentiële voordelen met zich mee:

–         Een geschikte capaciteit voor het aantal deelnemers;
–         De aanwezigheid van de benodigde faciliteiten;
–         Goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid;
–         Naast effectief overleg ook ruimte voor teambuilding.

De vergaderzaal van De Hoge Heide volstaat binnen al deze facetten. Bovendien brengt de locatie een unieke sfeer, wat niet alleen goed is voor inspiratie tijdens de vergadering, maar ook bijzondere activiteiten biedt voor erna.

De vergaderzaal van De Hoge Heide beschikt over een projectie scherm, een geluidsinstallatie en een microfoon. Daarnaast maak je gemakkelijk indruk op klanten, medewerkers en partners vanwege de geschonken drankjes, vers gebak of een lekkere lunch.

+Vergaderruimte met faciliteiten

Voor een vergaderzaal in omgeving Vlijmen, Den Bosch of Waalwijk ben je bij De Hoge Heide aan het juiste adres. Deze ruimte is te huren voor € 75,- per dagdeel van drie uur. Langer dan 3 uur vergaderen kan ook, dan boek je er een extra dagdeel bij. De prijs van het aanvullende dagdeel bepalen we in overleg.

De vergaderzaal van De Hoge Heide is geschikt voor gezelschappen van 10 tot 60 personen. Uiteraard kleden wij de ruimte geheel naar wens aan, inclusief een passende opstelling bij de beoogde meeting. Zo delen wij de zitplaatsen en tafels op verzoek in op basis van bijvoorbeeld een theateropstelling, U-vorm of carré.

+Faciliteiten

Deze vergaderlocatie beschikt over de volgende faciliteiten:
–         Beamer;
–         Projectiescherm;
–         Microfoon;
–         Geluidsinstallatie;
–         Flip-over;
–         Wifi.

Naast de standaardfaciliteiten kies je het gewenste vergaderarrangement als waardevolle aanvulling op de bijeenkomst. Voor additionele vragen of unieke verzoeken met betrekking tot de vergaderruimte van De Hoge Heide, zijn wij wekelijks bereikbaar via e-mail info@dehogeheide.nl of telefoon 073-5119657.

+Vergader arrangement 1

Arrangement 1 | € 14,95 p.p. (excl. btw)
–         Onbeperkt koffie en thee;
–         Onbeperkt fruitwater;
–         Gebaksplank, afgestemd op het aantal personen;
–         Worstenbroodje in de pauze.

+Vergader arrangement 2

Arrangement 2 | € 23,95 p.p. (excl. btw)
–         Onbeperkt koffie- en theebuffet;
–         Onbeperkt fruitwater;
–         Lunchbuffet.*

* Het lunchbuffet bestaat uit: tomatensoep, broodjes kroket en een variatie van luxe belegde broodjes. Deze broodjes zijn bijvoorbeeld belegd met brie, carpaccio, tonijnsalade en eiersalade.

+Activiteiten / aansluitende borrel

Activiteiten na de vergadering: happen, stappen, bewegen

De Hoge Heide biedt de mogelijkheid voor een teambuilding activiteit voor na de boeking van de vergaderruimte. Zo bestaat er bijvoorbeeld de optie om te gaan bowlen, borrelen of sporten. De vergaderarrangementen kunnen worden gekoppeld aan één van de onderstaande activiteiten:

–         Bowlen;
–         Videobowlen;
–         Poolfootball;
–         American fungames (teambuilding);
–         Indoorsoccer;
–         Squash;
–         Soccersquash;
–         Bumperz;
–         Unihockey;
–         Knotshockey
–         Bounceball;
–         Paingame;
–         Shocking soccer.

Naast deze activiteiten bieden we nog andere borrel- en dinermogelijkheden die een bijdrage kunnen leveren aan saamhorigheid binnen het bedrijf. Zo is bijvoorbeeld een combinatie van het vergaderarrangement met een diner met steengrill een bijzondere optie.

Stuur ons gerust een mailtje met eventuele vragen over de activiteiten bij De Hoge Heide. info@dehogeheide.nl. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen voor vergaderzaal De Hoge Heide

Vraag bij interesse in één van onze vergaderarrangementen hieronder vrijblijvend een optie aan op de vergaderruimte. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de afstemming van jouw reservering. Maatwerk is uiteraard mogelijk. Benoem je wensen simpelweg in het contactformulier.

Vraag vrijblijvend een optie aan op de vergaderzaal